Om meg

Jeg har fotografert i mer enn 50 år. I lange perioder har jeg helt eller delvis levd av fotografering, eksempelvis som fotojournalist og reklamebyråfotograf. Jeg er selvlært fotograf og har faglig bakgrunn som journalist og sosiolog.

Bildetekst: Foto på yttersiden av Andøya, sommeren 2015. Foto: Jan Arne Emilsen.

Fra august 2017 er jeg pensjonist. Tidligere jobb var som seniorrådgiver i et stort statlig foretak, der jeg i hovedsak arbeidet med klart språk, men også med nett-tjenester som SEO og AdWords, samt generell markedsføring. De siste årene før dette var jeg historieforfatter på heltid.

Jeg holder hus lengst nord i Nordland fylke, i Narvik, er gift og har flere voksne barn og barnebarn, inkludert en «attpåklatt», adoptert fra India. Også hun er nå voksen.
Foto er nå yrkesmessig en bi-virksomhet, men fortsatt min store hovedinteresse. Jeg har et fotonettsted: www.infoto.no der f.eks. reklamebyråer, medier, og andre kan kjøpe bilder.

Denne bloggen har ikke større ambisjoner enn å være et fotografisk pustehull, der jeg drodler litt om fotografering i vid forstand. Kanskje kan noen ha nytte av det jeg skriver.
Hvis du liker og lærer noe av det du leser og ser, så er det fint, og du må gjerne tipse andre fotointeresserte om denne bloggen.EML_0585_web

Bildetekst: Fra fotosafari i Finnmark, sommer 2014. Foto: Jan Arne Emilsen.

Med hilsen
Harald Harnang
mob 901 04 121
harald.harnang(at)gmail.com

Reklame

4 kommentarer om “Om meg”

  1. Nå har jeg skumlest et stykke av bloggen din, og onsdag henter jeg din gamle Samyang 12mm på posten.
    Ser at der er mye kunnskap å hente…

    Likt av 1 person

  2. Lykke til med linsa, og kanskje kan du plukke noen idéer om både det ene og det andre fra bloggen min. Du må gjerne abonnere, så får du melding når det legges ut noe nytt.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: