Fotopodden – for deg som vil vite mer

Som fotograf er det ganske sikkert mye du trenger og ønsker å vite litt mer om. Kanskje ønsker du også å få inspirasjon fra flinke fotografer. Joda, du finner det meste på YouTube – på godt og vondt.

Men det er ganske befriende å kunne skru på en kanal med norsk tale og med en presentasjon som jeg vil tro er noe mer tilpasset vår stil. En slik kanal heter Fotopodden. Du finner den på YouTube, der det ligger temmelig mange episoder.

Her får du møte flinke fotografer som Knut Bry og Isidor Åstrøm, og her får du høre hvordan Helene Myhre jobber og hvordan Britt Marie Bye finner gamle hus. Her får du lære av en rockefotograf og her kan du få tips til makrofoto og hvordan du bør ta backup og lagre dine verdifulle bilder.

Det er fotonettstedet foto.no som står bak det hele. Selvsagt gjør de dette for å tjene penger, men det aspekter er ikke påtakelig.

Fotopodden anbefales for deg som vil lære mer om dette spennende faget.

Reklame

Forfatter: Harald Harnang

Bakgrunn: Journalist og fotograf. Studert sosiologi og journalistikk. Tidligere arbeid: Fotojournalist i avis, reklamebyrå, informasjon/markedsføring, statlig ansatt med internettportalarbeid. Nå pensjonist, men still going med foto, tekst og web-arbeid.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: