Lær mer om fuglefotografering

Trodde du at gode fuglebilder kom av seg selv? At man bare rusler litt rundt i skogen en varm sommerdag med en 600 mm tele på kamera og fotograferer i vilden sky?

Da bør du ta en titt på videoprogrammet om Brutus Østling. Han er en av Sveriges mest kjente fuglefotografer. Den tidligere bokforleggeren «hoppet av» og er nå vel etablert som fugle- og dyre-fotograf. Gode fuglebilder handler blant annet om mange små og store triks, en solid porsjon stahet og vanvittig mye tålmodighet.

Lære-forlaget «Moderskeppet» har laget en liten videoserie om Brutus, og jeg er sikker på at du får deg en og annen aha-opplevelse når du kommer på innsiden av hvordan han jobber for å få sine fuglebilder. Et og annet svensk ord kan være vanskelig å forstå/høre, men du får nok med deg det aller meste.

Men vær rask. Gratis-tilbudet fra Moderskeppet gjelder bare fra i dag og ut juni måned 2017.

Klikk her. Og lær!

Reklamer

Forfatter: Harald Harnang

Bakgrunn: Journalist og fotograf. Studert sosiologi og journalistikk. Tidligere arbeid: Fotojournalist i avis, reklamebyrå, informasjon/markedsføring, statlig ansatt med internettportalarbeid. Nå pensjonist, men still going med foto, tekst og web-arbeid.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s