Fotoprosjekt-kalender med masse fotoidéer

Hvilke bilder skal jeg finne på å ta i dag? Hvis du også opplever dette problemet av og til, anbefales en «fotoprosjekt-kalender» med ett prosjektforslag for hver dag i hele 2017 (og trolig kan kalenderen temamessig sett gjenbrukes også i kommende år…).kalender

Her er 365 knallgode prosjektidéer. Hva med for eksempel: Helse, drøm, magi, is, noe stort, transport, fremmed, lav vinkel, barndomsminne… Og da har vi bare kommet halvveis i januar. Noe av dette vil ganske sikkert trigge fantasien din, og så gjelder det «bare» å la dette manifestere seg i et eller flere bilder.

Så hvis du som en av årets nyttårsforsetter har satt opp større fotoaktivitet, flere og enda bedre bilder, så finner du her idéer her i massevis.

Skriv ut kalenderen, stift den sammen, lag et lite hull, og heng den opp på veggen, så vil du aldri være i beit for prosjektidéer – om du nå velger et prosjekt pr. dag, et pr. uke eller et pr. måned.

Takk til www.photoblog.com for en flott kalender og et solid bidrag for flere og bedre bilder.

Kalenderen finner du her. Den er aldeles gratis.

 

Reklamer

Forfatter: Harald Harnang

Bakgrunn: Journalist og fotograf. Studert sosiologi og journalistikk. Tidligere arbeid: Fotojournalist i avis, reklamebyrå, informasjon/markedsføring, statlig ansatt med internettportalarbeid. Nå pensjonist, men still going med foto, tekst og web-arbeid.

2 kommentarer om “Fotoprosjekt-kalender med masse fotoidéer”

  1. Alltid kjekt å ta turen innom deg, Harald, selv om det nå er svært lenge siden må innrømmes. Fototørken har vart en stund, og hva er vel mer perfekt enn å få tips og direkte lenke til et spark bak!
    Flott!!
    Nå skal jeg oppdatere meg på resten av supre innlegg,- har mye å ta igjen ser jeg 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s