Fotoshoot Andøya – del 1

Sommerens «fotosafari» er lagt til vestkysten av Andøya og nord-vestkysten av Senja. Det er to spektakulære områder et godt stykke nord i landet. Her finnes mye av det meste, bortsett fra horder av folk, stabilt vær og strøkne 6-stjerners hoteller. Gudskjelov. I noen dager skal undertegnede og en god fotovenn farte rundt i dette området og forsøke å ta gode bilder, med eller uten hjelp fra sol, regn og vind.foto_dag1-0707

Dagens bilder er fra startstedet, i og nær Risøyhavn sør på Andøya. Alle er tatt med Fuji X-E2 med standardobjektivet 18-55 f:2,8-4 og prossesert/konvertert i Lightroom 5,7. På skjermen til en liten bærbar 13″ er det umulig å se eksakt hvor mørkt eller lyst et bilde blir, så dette blir nokså omtrentlig. foto_dag1-0684

Du kan se bildene i stor størrelse ved å klikke på dem. Du kommer tilbake til bloggen med å klikke på den lille pila øverst til venstre i nettleseren.

Enjoy!

foto_dag1-0701

Andøya er 57 kilometer lang og 15 kilometer bred. Det er Norges 10. største øy. I nasjonal sammenheng er Andøya muligens best kjent som oppskytingsbase for vitenskapelige raketter innen Nordlysforskning. I tilfelle du skulle få lyst å stikke oppom en snartur, så er eksempelvis avstanden mellom Oslo og Andenes nesten 1500 kilometer.

Reklame

Forfatter: Harald Harnang

Bakgrunn: Journalist og fotograf. Studert sosiologi og journalistikk. Tidligere arbeid: Fotojournalist i avis, reklamebyrå, informasjon/markedsføring, statlig ansatt med internettportalarbeid. Nå pensjonist, men still going med foto, tekst og web-arbeid.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: