ADay – resultat

Fotoprosjektet ADay (: en dag) hadde fotodag 15. mai. Nå foregår innsending av bilder tatt denne datoen. Frem til 22. mai er det mulig å sende inn bilder. Den 30. mai lanseres nettstedet i ny versjon, da kun for visning av de tusenvis av bilder som er tatt over hele verden akkurat denne dagen. (Artikkelen fortsetter under bildet)

Selv vandret jeg litt rundt i Narvik. Det ble ganske tradisjonelle bilder, uten større kunstnerisk snitt, slik at sjansene til  kommer med videre i noe bokprosjekt eller densalgs ansees høyst marginale. Men jeg oppfattet at dette skulle være et tidsbilde, og tok bilder deretter. Jeg hadde noen flere planer, men det ble ikke tid til mer på grunn av andre gjøremål. Sånn ble det: 10 utvalgte bilder fra en samling på i alt 224 bilder.

Her er graving i gatene for nedlegging av ny hovedvannledning gjennom Narvik, utsikt fra toppetasjen i et hotel, noen oversiktsbilder, innehaver av en malerforretning og to ansatte som serverer og lager mat i 16. etasje ved et nytt hotell i Narvik. En norsk lunsj kan også være kulinarisk (!) i internasjonal sammenheng, der det frivillige skanner-gjenget ved Museum Nord spiser sine matpakker. Og så fikk  jeg med meg det som kunne blitt en stor ulykke da tre glass-montører holdt på å falle 25 meter i bakken da en lift fikk tekniske problemer. En snarrådig og dyktig kranfører valgte å mose liften inn i topp-bar-etasjen, og berget med det livet til de tre (det store bildet over her).

Og da er alle bildene overført til ADay. Den 30. kan du se hva alle andre fotografer har fått til. Det skal bli spennende. (Du kan klikke på bildene nedenfor her og se dem i stort format. Bla deg frem med pilene).

Reklamer

Forfatter: Harald Harnang

Bakgrunn: Journalist og fotograf. Studert sosiologi og journalistikk. Tidligere arbeid: Fotojournalist i avis, reklamebyrå, informasjon/markedsføring, statlig ansatt med internettportalarbeid. Nå pensjonist, men still going med foto, tekst og web-arbeid.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s